Project

Laguna Clara 

Laguna Clara

Designed within an existing EQR development, the Laguna Clara project would remove five buildings and partially demolish a sixth building, replacing them with 1 higher density building, while leaving the existing 21 structures surrounding the new structure intact. A short drive from downtown Santa Claraas well as Apple headquarters, this project sits near the junction of highway 82 and the Lawrence expressway. With an elegant, contemporary aesthetic, the design of this building gives the project a modern feeling inside and out. Amenities include resident lounge, club room, conference room, 2 courtyards, fitness center, pool, sky lounge and roof deck. The design team worked with the community to develop a project that blends seamlessly into the community. Car stackers will provide parking for residents to assist in minimizing the footprint of the building while providing additional parking requested by the community. The project will be LEED Gold certified.